Fijn samen gewandeld tijdens de zomerwandeling

Gepubliceerd op 3 juli 2018 om 18:20

Afgelopen zondag was alweer de derde wandeling in onze jaarlijkse serie seizoenswandelingen. Zoals elke keer verzamelden we op het terras voor De Boswachter in Erp. De stralende zon aan de hemel zorgde ervoor dat het een echte zomerwandeling werd. Maar het was heerlijk om onder de schaduw van de bomen in het bos te lopen. De groep was even gevarieerd als altijd: mannen en vrouwen van alle leeftijden zochten elkaar op om hun verlieservaringen met elkaar te delen. Vandaag hadden we zelfs een hele jonge dame in ons midden van 2,5 jaar. Gelukkig voelt iedereen zich welkom om zich bij ons aan te sluiten!

De wandeling van ongeveer een uurtje bracht ons opnieuw bij de mooie, rustige plekjes in de bossen van Het Hurkske. Halverwege heeft Mariska een gedicht voorgedragen. Vanwege onze jongste wandelaar was dat dit keer het gedicht 'Lieve Hemel' van Margreet Jansen uit haar prachtige bundel 'Ik mis je in alle kleuren'. 

Na terugkomst bij De Boswachter stond er koffie en thee klaar voor onze wandelaars. Hier hebben we ter afsluiting de namen van onze dierbare overledenen in het hart van papieren waterlelies geschreven. Vervolgens hebben we de blaadjes van de waterlelies dichtgevouwen. Door deze gevouwen waterlelies in het water te leggen vouwden ze vanzelf open en kwamen de namen te voorschijn. Een mooi klein ritueel om mee af te sluiten. Het was wederom een fijne bijeenkomst.

Wil je ook graag een keer met ons meewandelen? Je bent van harte welkom bij de Herfstwandeling op zondag 7 oktober. Meer informatie vind je te zijner tijd op deze website.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.