Reactie plaatsen

Reacties

Sophie en Mariska
een maand geleden

In de week van afscheid nemen hebben we zeer intensief contact gehad, je wist ons de ruimte te geven voor eigen invulling om uit ons gevoel te volgen. Sophie we hadden telkens een goed afstemming om door te pakken, een respectvol afscheid te danken aan uitvaart verzorging Van Vliet. Dank jullie wel.

Eveline van Lamoen
2 jaar geleden

Dank je wel Mariska.
Inmiddels is het al 2 maanden geleden van we afscheid hebben moeten nemen van onze lieve vader, zoon, (schoon)broer en man. Mariska heeft ons zo ontzettend goed begeleid. Ze heeft de rust, het overzicht, is zoals hiervoor al geschreven werd punctueel, duidelijk, maar ook zorgzaam, lief en betrokken. De week naar de uitvaart toe werd van voor tot achter door haar geregisseerd, waarbij er geen moment enige vorm van stress of sturing werd ervaren. Op Mariska konden we leunen en vertrouwen dat het laatste moment van afscheid goed zou komen. Mede hierdoor konden wij ons op onszelf en elkaar richten en via het stappenplan van Mariska, wat overigens met flexibiliteit werd ingezet, werden wij geleid. Ontzettend fijn. Deze week blijft ons altijd bij en ook op het afscheid kijken wij, hoe verdrietig ook, heel positief terug. Er was ruimte precies voor onze eigen invulling, om ons gevoel te volgen. Hiervoor heb je tactiek nodig en een hele goede afstemming met de ander. Mariska bezit dit. Ik zou haar aanraden aan iedereen die (helaas) in iemand dierbaars verliest.
Dank je wel,

Willy van de Burgt
3 jaar geleden

Zo mooi liefdevol afscheid kunnen geven voor de laatste reis van mijn man vader en opa .
Zo fijn met Mariska zoals ze dat heeft gedaan met ons en met de kleinkinderen .We hebben het kunnen regelen met een lach en een traan . Zelfs door Mariska kan een uitvaart mooie herinneringen maken aan het verlies van een dierbare . Mariska nogmaals super bedankt namens ons en zeker ook namens Pieter . Hij zou trots zijn op ons allemaal .

Karien Putman- Donkers
3 jaar geleden

Dank je wel Nicole voor alle goede zorgen en ondersteuning

familie van Schaijk
6 jaar geleden

Binnen een jaar tijd heeft Mariska ons twee keer begeleidt in het afscheid nemen van onze dierbaren.
Wij hebben ons hierin erg gesteund en gesterkt gevoeld door de rust, warmte en betrokkenheid van Mariska en haar team.
Daarnaast voorzag zij ons altijd van duidelijke uitleg van haar werkzaamheden, was punctueel en flexibel in haar afspraken.
Het dagelijks contact met Mariska waardoor de weg naar het afscheid als stappenplan werd voorbereid, vonden wij erg prettig.
Elke dag werden een stap of een klein aantal stappen besproken en uitgevoerd zodat er zo overzichtelijk mogelijk gewerkt werd in een beladen en hectische tijd.
De persoonlijke aandacht van Mariska naar de overledene en familie vonden wij fijn.
Mariska kwam met idee├źn waar wij als familie niet op kwamen.
Op de dag van het afscheid straalt Mariska rust uit en spreekt persoonlijke woorden toe naar de overledene.
Een jaar later op de datum van overlijden ontvingen wij een kaartje van Mariska met de boodschap dat ze aan ons dacht en ons nog altijd steun en sterkte toewenst.
Deze boodschap betuigd van de betrokkenheid en het warme contact dat wij met Mariska ervaren hebben.
Deze persoonlijke begeleiding vinden wij onvergetelijk en bewaren wij als een mooie herinnering.

Betsie van der Weij - van den Berg
6 jaar geleden

Mariska,
Jouw persoonlijke betrokkenheid bij de voorbereiding van de uitvaart van mijn man, heeft me erg goed gedaan. Respect voor de manier waarop je ons, tijdens de dag van de begrafenis en bij de afscheidsdienst, begeleidde. Heel veel dank.

Peronne Tosseram
6 jaar geleden

Mariska,
Dankjewel voor je zeer betrokken begeleiding bij de uitvaart van mijn vader. Al voordat mijn vader overleed hebben we contact gehad en dat voelde goed. Je hebt onze verwachtingen waar gemaakt, de gang van zaken voorafgaand aan de begrafenis,maar zeker ook de dag van afscheid nemen. Je hebt de ceremonie erg mooi geleid. We hebben ook erg veel positieve reacties van mensen om ons heen gekregen over de ceremonie.