Zomerwandeling op zondag 1 juli

Gepubliceerd op 24 juni 2018 om 19:34

Op zondag 1 juli organiseer ik een wandeling in de bossen van het Hurkske, voor iedereen die een dierbare mist. Samenkomst om 09.30 uur bij De Boswachter, Gemertsedijk 10 in Erp. Deelname is gratis.

Herkenning, het gevoel er niet helemaal alleen voor te staan, mensen die jouw verdriet begrijpen, die ook zonder veel te zeggen weten wat je voelt en bedoelt. Vier keer per jaar organiseer ik een wandeling, voor iedereen die een dierbare verloren heeft. In ieder seizoen is er een nieuwe wandeling.

Tijdens de wandeling van ongeveer een uur door de bossen van 'Het Hurkse' kunnen herinneringen, ervaringen en gevoelens met elkaar worden gedeeld. Een wandeling waarbij je jezelf kan en mag zijn, waar je jouw verhaal kunt delen. Maar ook een wandeling waarbij je gewoon even stil mag zijn.

Op zondag 1 juli a.s. is de zomerwandeling. Samenkomst om 09.30 uur bij De Boswachter in Erp. Deelname aan de wandeling is gratis, zo ook het kopje koffie of thee na afloop bij 'De Boswachter'. Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn. Je kunt een mail sturen naar mariska@mariskavanvliet.nl of bellen naar 0413-32 25 27.

Wegwerkzaamheden Gemertsedijk

Er zijn sinds enkele weken wegwerkzaamheden aan de Gemertsedijk. Daardoor lijkt De Boswachter even wat minder goed bereikbaar. Goed om te weten: De weg is zover klaar dat deze in het weekend gebruikt kan worden. Je hoeft de omleidingsroute dus niet (meer) te volgen. Twijfel je, dan kan de omleiding via de Meerbosweg nog steeds gevolgd worden. Met de fiets is De Boswachter wel op de gebruikelijke manier te bereiken.

Als je geen vervoer hebt, kun je dit laten weten. Ik probeer dan te regelen dat je met iemand mee kunt rijden. Je bent van harte welkom!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.