Wandelcyclus 'DELEN IN ROUW'.

Samen met Agnes van Wijk, Ritueelbegeleiding bij afscheid, organiseer ik de wandelcyclus 'Delen in Rouw', bedoeld voor iedereen die een dierbare moet missen. Je partner, je kind, je opa of oma, oom of tante, een vriend of vriendin, je voetbalmaatje...

Wandelend in de natuur ontstaan er ontmoetingen met de ander, waarbij er aandacht is voor jou en jouw gemis. Er kunnen herinneringen en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Natuurlijk kun je ook samen in stilte genieten van het pure moment van verbinding met elkaar, de omgeving en de herinneringen en gedachten die bij je bovenkomen. Het bos waarin gewandeld wordt 'Het Hurkske' biedt volop de mogelijkheid om te ontspannen en tot jezelf te komen. 

Er zijn vier wandelingen per jaar. Deze vinden plaats rondom de overgangen van de seizoenen. Symbolisch staan deze voor het patroon van leven en sterven, loslaten en vernieuwen.

Lentewandeling.

De eerste wandeling is de lentewandeling op zondag 23 april. Samenkomst om 09.30 uur bij De Boswachter, Gemertsedijk 10 in Erp. Deelname aan de wandeling is gratis, zo ook het eerste kopje koffie of thee na afloop bij 'De Boswachter'.

Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn. Je kunt mailen naar mariska@mariskavanvliet.nl of bellen naar 06-49 650 659.

Als je geen vervoer hebt, laat ons dit weten. Wij proberen dan te regelen dat je met iemand mee kunt rijden.