Winterwandeling op zondag 26 januari

Gepubliceerd op 18 januari 2020 om 21:00

Er is binnenkort opnieuw een wandeling voor iedereen die een dierbare verloren heeft, ditmaal de winterwandeling. Deze is op zondag 26 januari. Samenkomst is om 09.30 uur op het terras voor De Boswachter, Gemertsedijk 10 in Erp. Deelname is gratis.

Herkenning, het gevoel er niet helemaal alleen voor te staan, mensen die jouw verdriet begrijpen, die ook zonder veel te zeggen weten wat je voelt en bedoelt. Vier keer per jaar is er een wandeling, voor iedereen die een dierbare verloren heeft. In ieder seizoen is er een nieuwe wandeling.

Ook in 2020 zijn er vier nieuwe wandelingen gepland. De eerste daarvan is de winterwandeling op zondag 26 januari a.s. Tijdens de wandeling van ongeveer een uur door de bossen van 'Het Hurkske' kunnen herinneringen, ervaringen en gevoelens met elkaar worden gedeeld. Een wandeling waarbij je jezelf kan en mag zijn, waar je jouw verhaal kunt delen. Maar ook een wandeling waarbij je gewoon even stil mag zijn.

Samenkomst is om 09.30 uur bij De Boswachter in Erp. Deelname aan de wandeling is gratis, zo ook het kopje koffie of thee na afloop bij 'De Boswachter'. Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn. Je kunt een mail sturen naar mariska@mariskavanvliet.nl of bellen naar 0413-32 25 27.

Je bent van harte welkom!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.