Herinneringsconcert Loving Memories

Gepubliceerd op 4 november 2018 om 11:30

VANWEGE DE ENORME BELANGSTELLING IS HET CONCERT VOLGEBOEKT...

Op zondag 18 november om 19.00 uur organiseer ik een bijzonder herinneringsconcert in de kerk van Keldonk, genaamd Loving Memories. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Met Loving Memories creëren we een moment om samen met anderen even stil te staan. Het is een concert met mooie luisterliedjes en ruimte voor persoonlijke gedachten en herinneringen. Een liefdevolle avond vol troost en warmte. De muzikale invulling is onder meer in handen van zangeres Simone Slegers en harpiste Renske de Leuw. Ook zijn er enkele bijzondere gastoptredens.

We sluiten het concert af met een speciaal lied, waarbij het mogelijk is dat we de naam noemen van je dierbare(n). Er zal daarbij voor ieder van hen een kaars worden ontstoken. Na afloop, dat zal zijn rond half negen, staat er een kopje koffie of thee klaar om samen nog wat na te praten.

Aanmelden

Wanneer je het concert graag wil bijwonen, kun je een mailtje sturen naar mariska@mariskavanvliet.nl of mij even bellen of een berichtje sturen op nummer 06-54990577. Ik hoor dan graag met hoeveel personen we je mogen verwachten en of je het op prijs stelt als we de naam van je dierbare(n) noemen. Ook je familieleden en vrienden zijn van harte welkom!

Reactie plaatsen

Reacties

RIet van der Locht
6 jaar geleden

Wij komen graag met 2 personen naar het concert op 18-11