Zomerwandeling op zondag 9 juli

Gepubliceerd op 30 juni 2017 om 15:02

Samen met Agnes van Wijk organiseer ik op zondag 9 juli a.s. voor de tweede keer een wandeling voor iedereen die een dierbare verloren heeft. Samenkomst om 09.30 uur bij De Boswachter in Erp.

Herkenning, het gevoel er niet helemaal alleen voor te staan, mensen die jouw verdriet begrijpen, die ook zonder iets te zeggen weten wat je voelt en bedoelt.

Tijdens een wandeling van ongeveer een uur door de bossen van 'Het Hurkse' kunnen herinneringen, ervaringen en gevoelens met elkaar worden gedeeld. Op de achtergrond zingt een vogel zijn lied.

Er zijn vier wandelingen per jaar. In ieder seizoen is er een nieuwe wandeling. Een wandeling waarbij je jezelf kan en mag zijn, waar je zonder enige belemmering jouw verhaal kunt delen. Maar ook een wandeling waarbij je gewoon even stil mag zijn.

Deelname aan de wandeling is gratis, zo ook het eerste kopje koffie of thee na afloop bij 'De Boswachter'. Vooraf aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn. Je kunt een mail sturen naar mariska@mariskavanvliet.nl of bellen naar 0413-32 25 27.

Als je geen vervoer hebt, kun je dit laten weten. Wij proberen dan te regelen dat je met iemand mee kunt rijden.